Back to top

Εταιρικά Προγράμματα - Προσανατολισμός

Εταιρικά Προγράμματα - Προσανατολισμός

Τα εταιρικά προγράμματα που υλοποιούμε είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους των εταιρειών για να συσφίξουν τις ενδοεταιρικές τους σχέσεις, να επιβραβεύσουν το προσωπικό ή τους συνεργάτες τους, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, να παρουσιάσουν ένα νέο προϊόν.

H Τrekking Hellas Πάρνηθας με γνώμονα την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του σχεδιάζει και υλοποιεί: Ταξίδια κινήτρων (incentives), Εκπαιδευτικά προγράμματα (team building), Συνεδριακά προγράμματα.

 

Ταξίδια κινήτρων (incentives)
H Trekking Hellas Πάρνηθας υλοποιεί ολοκληρωμένα εταιρικά προγράμματα κινήτρων για στελέχη, πελάτες και συνεργάτες με στόχο την επιβράβευση της παραγωγικότητας και της πιστότητάς τους. Τα προγράμματα αυτά γίνονται συνήθως με ταξίδια που έχουν προορισμό τόπους ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και σε συνδυασμό με τα παιχνίδια συνεργασίας και στρατηγικής χρησιμοποιούνται ως εργαλεία για να μπορέσουν τα μέλη της ομάδας να γνωριστούν καλύτερα, να χαλαρώσουν κοντά στη φύση και να βρουν κοινούς τρόπους επικοινωνίας. Ταυτόχρονα η συμμετοχή σε τέτοιες δραστηριότητες χαρίζει σωματική και ψυχική ευεξία και προσφέρει έναν τρόπο αποδέσμευσης από τον αγχωτικό τρόπο ζωής της πόλης.

Συνεδριακά προγράμματα
Η Trekking Hellas Πάρνηθας διοργανώνει συνεδριακά προγράμματα στο καταφύγιο Μπάφι συνδυάζοντας ένα προϊόν εναλλακτικού τουρισμού με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μιας εταιρείας. Γνωρίζοντας τις υψηλές απαιτήσεις ενός συνεδρίου, το άριστα διαμορφωμένο πρόγραμμα και οι άρτια εκπαιδευμένοι συνοδοί μας, σας διασφαλίζουν υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Ο νέος διαμορφωμένος χώρος του καταφυγίου Μπάφι «Πυρήνας» είναι κατάλληλος για την υλοποίηση συνεδριακών προγραμμάτων καθώς παρέχεται ο απαιτούμενος τεχνολογικός εξοπλισμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα (team building)
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ειδικά προγράμματα, προσωπικής ανάπτυξης και διαμόρφωσης ομάδων. Δραστηριότητες ενίσχυσης ομαδικού πνεύματος & στρατηγικής (team building activities) απαιτώντας από τους συμμετέχοντες ομαδικότητα και συνεργασία ετσι ώστε να ενταχθούν στην ομάδα τους. Η πραγματοποίηση τους αποκτά έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο χαρακτήρα αφού ολοκληρώνονται σε ένα μέρος με εκπληκτική φυσική ομορφιά στο καταφύγιο Μπάφι. Ο χαρακτήρας των ανθρώπων απελευθερώνεται μέσα στη φύση με συνέπεια να εξάγονται τα στοιχεία που βοηθούν στη κατανόηση των ατομικών πλεονεκτημάτων τους και ως εκ τούτου οι δεξιότητες που μπορεί να επιτελέσουν καλύτερα εντός της επιχείρησης.
Τα μέλη της κάθε ομάδας βελτιώνονται σε τομείς όπως η συνεργασία και η επικοινωνία και συγχρόνως μαθαίνουν να διαχειρίζονται το χρόνο υπό πίεση, να επιλύουν προβλήματα με ομαδικό τρόπο, να διαπραγματεύονται, να αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο όταν οι συνθήκες το απαιτούν, να έχουν κοινούς στόχους. Κατά την έναρξη των δραστηριοτήτων δίνονται κάποια δεδομένα και οδηγίες στους συμμετέχοντες, όπως και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός (εργαλεία- παιχνίδια και υλικά) για κάθε δραστηριότητα. Οι έμπειροι εμψυχωτές μας, καθοδηγούν την ομάδα και τους συμμετέχοντες με τις γνώσεις τους και την εξειδίκευση προς επίτευξη των ατομικών και των ομαδικών στόχων, όπως επικοινωνία και συνεργασία, διαχείριση χρόνου, επίλυση προβλημάτων και διαπραγμάτευση. Μέσα στο πλαίσιο των παιχνιδιών, οι συμμετέχοντες έρχονται αντιμέτωποι με προβλήματα που θα πρέπει με κάθε τρόπο να λύσουν ομαδικά και θα πρέπει να σκεφτούν τρόπους διαπραγμάτευσης με τα μέλη της άλλης ομάδας. Στο τέλος των δραστηριοτήτων οι εκπαιδευτές συζητούν και αναλύουν με τις ομάδες τα λάθη και τα αποτελέσματα έτσι ώστε να κατανοήσουν και να βελτιώσουν τον χαρακτήρα τους. Μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρόταση γεμάτη από ποικίλες δραστηριότητες για να γεμίσουν οι μπαταρίες των συνεργατών σας, να συσφίξετε τις σχέσεις σας ή να στοχεύετε σε αξίες και προβλήματα του εργασιακού περιβάλλοντος που είναι άμεσα συνδεδεμένα με την καθημερινότητα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το κεντρικό site της Trekking Hellas.

 

Περίοδος υλοποίησης
Όλες τις εποχές του χρόνου κατόπιν συνεννόησης

Κόστος
Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων και των δραστηριοτήτων που θα διεξαχθούν

Mpafi Refuge

Reservations

